Maak kennis met Cyril Minnema

Mijn naam is Cyril Minnema en per 1 september j.l. ben ik gedetacheerd werkzaam als examenconstructeur voor Commercie bij Praktijkleren.

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de levensmiddelenindustrie. Na een internationale carrière in sales en marketing ben ik als docent (zij-instromer) gaan werken bij het ROC Nova College, campus Haarlemmermeer. Inmiddels werk ik al weer ruim 23 jaar bij ROC Nova College en heb ik, naast het lesgeven, ook diverse voortrekkersrollen rollen vervuld binnen de organisatie. Voor meer informatie hierover verwijs ik graag naar mijn LinkedIn pagina.

Al van voor het Commercie 2016 dossier hebben wij een goede samenwerking met Praktijkleren. En met het samen ontwikkelen en uitrollen van de Commercie KD’s is deze samenwerking geïntensiveerd. De uitdaging die Praktijkleren mij heeft geboden, als examen constructeur, heb ik opgepakt en ik verwacht hiervoor mijn ervaringen goed te kunnen gebruiken en te combineren met mijn andere werkzaamheden als docent. Werken aan je loopbaan is een centraal thema in onze maatschappij en ik denk door deze stap hier een goede invulling aan te geven.

Mijn focus zal voorlopig liggen op de JMIH (junior manager internationale handel) opleiding, maar wellicht in de toekomst ook bij andere profielen. Als je vragen hebt, benader mij gerust via de mail.