Online Themabijeenkomst Evenementenorganisatie: Examenportfolio met eindgesprek; wat en hoe?

Er zijn verschillende soorten examenvormen. Het kan best spannend zijn om te kiezen voor een examenportfolio! Herkenbaar? Sluit dan aan bij deze online themabijeenkomst op maandag 12 december, zodat ik je kan informeren over deze vorm van praktijkexaminering. 

Online themabijeenkomst over examenportfolio 
Tijdens deze online themabijeenkomst leg ik uit hoe het examenportfolio is opgebouwd en wat de inzet van een examenportfolio betekent voor de voorbereiding, afname en beoordeling van praktijkexamens. Ook vergelijken we het examenportfolio (op hoofdpunten) met de andere vormen van praktijkexaminering (proeve en examenproject). Na afloop heb je meer handvatten om te overwegen welke examenvorm(en) het beste past bij jouw locatie / team.   

De online themabijeenkomst is op maandag 12 december van 15.30 tot 16.15 uur via Teams. Hiervoor hoef je geen eigen Teams-account te hebben. Geïnteresseerd?

> Meld je hier aan


Aanrader: Training Examineren met examenportfolio met eindgesprek MEO
Heb je (reeds) gekozen voor een examenportfolio? Dan raden wij aan om een training te volgen, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. De training Examineren met een examenportfolio met eindgesprek MEO vindt plaats op donderdag 16 februari 2023. Wil je meer informatie en/ of aanmelden? Dat kan via deze link.  

Irene Weide, relatiemanager
Team Evenementenorganisatie