Ontdek ons nieuwe simulatiebedrijf @THEGREEN

Na Akoks, Coolstar en Gerritsen komt binnenkort @THEGREEN. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit simulatiebedrijf voor studenten Retail en Commercie. In dit artikel en onderstaande video vertellen we je er meer over. 

Wat is @THEGREEN?
@THEGREEN is een simulatiebedrijf dat past bij de belevingswereld van de student en waar alle studenten van de Retail en Commercie opleidingen werkzaam kunnen zijn. De voorkant van het de website is ingericht als een webshop. Terwijl de achterkant alle medewerker pagina's bevat. Zo worden alle verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf duidelijk voor de studenten.

Waar kan je het simulatiebedrijf voor inzetten? 
Het urban kledingbedrijf bestaat niet echt, maar functioneert wel als een echt bedrijf voor onze examenprojecten, examensimulaties en onze beroepsmodules. Het wordt ontwikkeld samen met Robert Sens en Koen Bleumink, twee docenten met een jarenlange ervaring in de kledingbranche.

"We hebben @THEGREEN opgebouwd vanuit de droom van Anna, een meisje die een merk wilde beginnen. Er komt heel veel kijken bij retail, zoals een logo, website en de organisatiestructuur. Dat hebben we nu gemaakt voor studenten die zelf ook dromen najagen." - Robert en Koen 

Wil je meer weten? 
Bekijk onderstaande video voor meer informatie en een interview met de ontwikkelaars van @THEGREEN.

Heb je vragen over ons nieuwe simulatiebedrijf? Neem contact met ons op.

Team Commercie, Retail en Ondernemer