Praktijkwijzer; hét hulpmiddel voor de beroepspraktijkvorming voor Evenementenorganisatie

Ben je BPV-begeleider en druk bezig met het inhoudelijk vorm geven van de stages voor de studenten evenementenorganisatie? En kun je wel wat inspiratie gebruiken? 
Neem snel een kijkje op de Praktijkwijzer voor het nieuwe KD Medewerker Evenementenorganisatie! 

Wat is de Praktijkwijzer?
De Praktijkwijzer is een website waar tools op staan voor beroepspraktijkvorming (bpv). De website geeft de hulpmiddelen voor het hele proces van voorbereiding, uitvoering én beoordeling van de bpv. 

De voordelen van het gebruiken van de Praktijkwijzer:

  • Als school hoef je niet meer elk jaar een eigen bpv boek te maken; 
  • Je kunt zelf een selectie maken uit de opdrachten;
  • Alles is te vinden op één centrale plek. 

‘Bagage voor je stage’
‘Bagage voor je stage’ is bijvoorbeeld de module in de Praktijkwijzer die de student helpt met het zoeken naar en het contact leggen met het bpv-bedrijf. Voor elk werkproces zijn meerdere voorbeeldopdrachten beschikbaar. Deze helpen de praktijkopleider bij het begeleiden van de stagiaire. Er zijn beoordelingsformulieren voor het uitgevoerde werk en de werkhouding van de student. Dit is allemaal heel eenvoudig te vinden via onze website.

Praktijkwijzer uitproberen?
Ben je benieuwd naar de Praktijkwijzer? Je vindt de link op onze startpagina achter login bij de tegel 'Beroepspraktijkvorming'. Of ga er direct naartoe via onderstaande link. Op de pagina vind je de introductievideo waarin we de tool verder toelichten. 

> Ga naar Praktijkwijzer

 

Heb je vragen?
Heb je na het kijken van de introductievideo nog vragen over de Praktijkwijzer? Wil je sparren hoe deze tool jou het beste kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij lopen er graag even met je doorheen. 

Team Evenementenorganisatie