Prijswijziging voor Certiport- en Microsoft-certificeringen

Onze samenwerking met FitinIT
Hierbij informeren wij je over een ontwikkeling binnen onze samenwerking met FitinIT. Zoals je weet, hebben wij al geruime tijd een succesvol partnership met FitinIT om Certiport- en Microsoft-examenvouchers aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Dit partnerschap helpt scholen bij het implementeren van certificeringen in het onderwijs tegen aanzienlijk voordelige tarieven. Mede dankzij de inzet van FitinIT om grote aantallen examens in te kopen en deze voordelig via ons aan te bieden. 

De schattingen met betrekking tot het gebruik van deze vouchers door de scholen zijn het afgelopen schooljaar helaas niet gehaald.

Prijswijziging
Hierdoor heeft FitinIT voor dit schooljaar een lager aantal examens bij Certiport ingekocht, wat helaas heeft geleid tot een prijsverhoging per examen. We begrijpen dat dit nieuws wat vervelend kan zijn, maar we willen benadrukken dat zelfs met deze wijziging, de prijzen via ons partnership nog steeds aanzienlijk voordeliger zijn dan wanneer je deze examens buiten ons partnerschap zou aanschaffen.

Ook kunnen we je melden dat de aangeboden vouchers van Certiport nog steeds van toepassing zijn op elk examen in het Certiport-portfolio. Dit betekent dat je nog steeds toegang hebt tot een breed scala aan certificeringsopties voor de studenten. Tot vorig jaar konden we alleen MOS, IT Specialist en MCF aanbieden.

We begrijpen dat jullie vragen kunnen hebben over deze wijziging. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.