Succesvolle netwerkbijeenkomst voor docenten Evenementenorganisatie

Op 23 maart vond er een fantastisch Netwerkbijeenkomst plaats voor docenten Evenementenorganisatie bij De Rooi Pannen in Tilburg. Als eerste roc zijn zij aan de slag gegaan met met de nieuwe examens van KD Evenementenorganisatie en hebben ze hun ervaringen en uitdagingen gedeeld met ca. 30 docenten van verschillende roc's uit het land. We begonnen de middag met een heerlijke lunch, waarvoor we De Rooi Pannen hartelijk willen bedanken!

Presentaties
Na de lunch begonnen we met inspirerende presentaties en workshops. Aarnoud van Nieuwenhuijze van Motivatiemeesters gaf een inspirerende sessie over 'De ketting van motivatie', later gevolgd met een verdiepende workshop. Daarnaast deelde Irene de Bruijn van De Rooi Pannen waardevolle kennis over de ervaringen en uitdagingen waar zij als school tegen aanlopen. 

Ook werden er presentaties gegeven over ons leermiddelen- en examenaanbod en over de mogelijkheid om Microsoft Office Certificaten te behalen. De presentaties staan op de startpagina van Evenementenorganisatie, bij de tegel Community en meer informatie over de Microsoft certificeringen vind je hier.

De Rooi Pannen
We zijn ontzettend trots op De Rooi Pannen, die als eerste roc de Proeve van Bekwaamheid kerntaak 1 hebben afgenomen; de eerste examens van het nieuwe kwalificatiedossier. We zijn erg benieuwd naar de ervaringen en houden nauw contact om eventuele verbeterpunten door te voeren in de examens. Later dit schooljaar zijn meer scholen die kerntaak 1 en kennisexamen 1 gaan afnemen. Wij wensen jullie alvast plezier en succes met de eerste afnames!

Tot slot
We bedanken Twan van Laarhoven, Patrick de Leeuw en collega's voor het hosten van deze netwerkbijeenkomst en het gastvrije ontvangst. Ook bedanken wij de presentatoren Jelmer de Jonge, Judith van der Linden, Aarnoud van Nieuwenhuijze en Nicol van Son voor jullie bijdrage aan deze geweldige en leerzame middag. We kijjken al uit naar de volgende netwerkbijeenkomst!