Taakmodule Evenement organiseren

In deze taakmodule leert de student over zaken die op een evenement geregeld moet worden. De nadruk ligt op het selecteren van leveranciers. De student leert te selecteren wat je voor een evenement moet regelen en hoe je daar de juiste leverancier bij zoekt. De student leert wat een offerte is en hoe deze aan te vragen en te beoordelen. Ook maakt de student kennis met algemene voorwaarden door hier informatie in op te zoeken. Als laatste opdracht gaat de student een basisonderhandelingsgesprek voeren.

De werkzaamheden van deze taakmodule zijn onderdeel van  B1-K2 Evenementen organiseren en promoten. Wanneer de studenten evenementen gaan organiseren waarbij externe leveranciers zijn betrokken, is deze taakmodule een must. De studenten kunnen de taakmodule zelfstandig doorlopen. Ook kun je als docent de opdrachten klassikaal presenteren.

Bepaar jezelf voorbereidingstijd
De taakmodule bevat voorbeeldvideo’s en meerdere offertes van verschillende leveranciers, met daarop afgestemde opdrachten. Je hoeft dit dus niet zelf op te zoeken en te verzamelen: dat scheelt jouw als docent voorbereidingstijd! 

Wil je deze taakmodule bekijken? Je vindt hem achter de inlog: bekijk de taakmodule online.