The Outdoor Hunt, speciaal voor de VeVa student

Onze leermiddelen zijn gericht op leren door doen. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe leervormen om studenten te motiveren en te prikkelen. Dit is ook precies wat we nastreven met gamification: spelenderwijs leren, passend bij de behoefte van de VeVa student. 

Het leren van militaire kennis en vaardigheden was nog nooit zo makkelijk                                                   

De afgelopen tijd hebben wij gewerkt aan een nieuwe VeVa game op basis van gamification. Het competitieve element in gamification stimuleert de intrinsieke motivatie van de student om te willen winnen. Al spelenderwijs leert men: want je wint alleen door actief deel te nemen aan het spel. Tijdens het spel worden de militaire kennis en vaardigheden op een leuke en creatieve manier gechallenged. Hierdoor passen de studenten op een actieve manier verschillende militaire vaardigheden zoals ZHKH, CBRN, AAW, Brandpreventie en rangen en standen toe in de buitenlucht. ​​​​​

Zijn jouw studenten klaar voor een challenge?

We hebben 'The Outdoor Hunt' speciaal ontwikkeld voor VeVa studenten. ​​​​​Het spel wordt gespeeld met de app; Seppo. ​​​​​​Seppo is een spelgebaseerd leermiddel dat zich aanpast aan verschillende leerbehoeften en wensen. De app is eenvoudig te gebruiken en web-based. Het is dus niet nodig om apps te downloaden.
​​​​The Outdoor Hunt is gebaseerd op het principe van een Escaperoom. Als docent plaats je opdrachten op een digitale routekaart in de app. Vervolgens gaat de student via de app de opdrachten op locatie uitvoeren. Een ideale manier om zelfstandig of in teamverband nieuw aangeleerde vaardigheden in de praktijk te brengen.   

Ook eens uitproberen?                                                                                                                                                       

Het spel kun je, nu samen met jouw studenten, vrijblijvend uitproberen. Wil je ook aan de slag met onze outdoorgame of meer informatie? Meld je direct aan met dit contact formulier.