Uitnodiging: Docentendagen Business Services 2023

Op dinsdag 14 maart en dinsdag 28 maart 2023 organiseren we voor de verschillende profielen binnen Business Services de jaarlijkse Docentendag. Eindelijk weer terug van weggeweest! Kom je ook? We heten je van harte welkom.

Het programma
Om de docentendag niet alleen maar een zogenaamd 'zit en luisterevent' te maken, hebben we voor een interactief programma gekozen. Lekker samen aan de slag waar werken, kennis en inspiratie opdoen en plezier maken hand in hand gaan. Én ook voor de plenaire sessies word je uitgenodigd actief mee te doen. 

We starten beide dagen met een plenaire sessie, waar we twee fantastische sprekers voor hebben weten te strikken. Jolanda ter Maten trapt af en geeft je inzicht in nieuwe technologie, zoals Blockchain, Artificial Intelligence en Internet of Things. Na de lunch vertelt Aarnoud je alles over hoe motivatie werkt en welke invloed je daar als docent op kan hebben. 

Je leest alles over de sprekers en presentaties op onze websitepagina Presentaties Docentendag

Natuurlijk is er is voldoende ruimte om te netwerken en andere vakcollega's te ontmoeten onder genot van een hapje en een drankje.

Datum en locatie
De docentendagen vinden plaats bij Vergader- en Congrescentrum De Schakel in Nijkerk. Je bent van harte welkom als docent van één van de opleidingen op deze dagen: 

Dinsdag 14 maart: 

  • Allround Assistant Business Services;
  • Office & Management Support Specialist;
  • Business Administration & Control Specialist.  

Aanmelden Docentendag 14 maart 2023

Dinsdag 28 maart:

  • Legal, Insurance & HR Services Specialist;
  • Marketing & Communication Specialist.   

Aanmelden Docentendag 28 maart 2023

Meer informatie of heb je vragen? 
Wil je meer informatie, bezoek dan onze websitepagina docentendag Business Services. Heb je naar aanleiding van deze informatie toch nog vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen. 

We hopen je te zien op één van de twee Docentendagen! 

Team Business Services