Update ontwikkelen exameninstrumenten

In januari zijn de examenmatrijzen in concept gepubliceerd. En daarna hebben we zeker niet stil gezeten. Wil je weten waar we mee bezig zijn? Lees verder! 

Beoordelingsformulieren 

In maart zijn er een aantal bijeenkomsten geweest met onze klankbordgroep om de inhoud van de beoordelingsformulieren voor de praktijkexamens te bespreken. Welke criteria wil je beoordelen? En welke kun je ook daadwerkelijk beoordelen? Welke componenten neem je op in de beschrijving? En zijn die componenten dan wel van toepassing in de uiteenlopende contexten? Kortom; een behoorlijke puzzel om dit goed te doen. Uiterlijk in juni worden de concept-beoordelingsformulieren gepubliceerd.  

Examenmatrijzen 

De examenmatrijzen voor de praktijkexamens doorlopen inmiddels ons kwaliteitsborgingsproces. Dit houdt in dat ze worden tegengelezen door screeners die niet bij de constructie betrokken waren. Ook wordt feedback van het werkveld verwerkt. 

In april wordt gestart met de examenmatrijs voor het vaardigheidsexamen Engels. Vervolgens komt in mei het kennisexamen Evenementenorganisatie aan de beurt. 

Houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op gebied van Evenementenorganisatie!