Stichting Praktijkleren header image

Fieldlabs op de planning

Doe je ook mee? Gedurende het schooljaar houden we diverse (digitale) Fieldlabs waarbij iedereen mag aansluiten en meepraten. Fieldlabs worden georganiseerd vanuit een concreet thema. 

Voor de de start van schooljaar 2022- 2023 hebben we al een aantal heel actuele en interesante Fieldlabs gepland.

Hieronder vindt je de Fieldlabs die op dit moment op de planning staan. Uiteraard blijven we nieuwe fieldlabs inplannen, juist ook vanuit jullie wensen en vragen. Houdt daarom deze website goed in de gaten. Ook communiceren we regelmatig over FEnEX via LinkedIn en /of e-mailcommuncaite. Iedereen is welkom en mag aansluiten. 

Eerst iets meer weten over FEnEX of jouw vragen doornemen? We plannen graag een telefonisch of teamoverleg in om van gedachte te wisselen.

 

 

Ontwikkelings- gerichte rubrics

In deze Fieldlab gaan we onderzoeken waar een goede ontwikkelingsgerichte rubric aan voldoet. En hoe je ermee kan werken in een portfolio.

Datum 27 sep | 14.00 – 16.30 uur

Locatie: Online via Teams

Rubrics van beginner tot startbekwaam

In samenwerking met roc Amsterdam. In dit Fielldab gaan we onderzoeken waar een goede rubric aan voldoet. Hoe kun je er in een portfolio mee werken? 

Datum: 17 november 2022 | 14.30 - 17.00 uur

Locatie: Online via Teams

Formatief handelen (CPS)

CPS neemt ons mee in de wereld van het formatief handelen. We bespreken de theorie en gaan aan de slag met concrete opdrachten.

Datum: 23 november 2022 | 12:30 - 16:30 uur

Locatie: Amersfoort

Up-to-date rondom examens

We verbeteren continu ons examenportfolio. In dit Fieldlab ontvang je de laatste updates en horen we graag ook jullie mening en wensen.

Datum: voorjaar 2023 

Locatie: Amersfoort

Ontwikkelings-gericht portfolio

We onderzoeken in deze Fieldlab hoe een formatief portfolio kan doorlopen in een kwalificerend portfolio incl. de praktische invulling.

Datum: 19 januari 2023 | 15.00 – 17.00 uur

Locatie: Amersfoort 

Evaluatie examenportfolio

We zijn erg benieuwd naar jullie eerste ervaringen met ons nieuwe examenportfolio. We richten daarom deze Fieldlab in als evaluatie sessie.

Datum: 16 februari 2023 | 15.00 – 16.30 uur

Online via Teams

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over het project FEnEX? Of wil je meer weten over onze Fieldlabs?

Neem gerust contact met ons op. We graan graag met je in gesprek en/of beantwoorden al je vragen.