Stichting Praktijkleren header image

Masterclasses Evenementenorganisatie

Je bent nooit te oud om te leren! Een masterclass kan een mooie aanvulling zijn op jouw huidige kennis.

Onze masterclasses zijn gericht op actuele beroepskennis: de actualiteit binnen de school halen. Een masterclass wordt dan ook verzorgd door een expert uit de beroepspraktijk. Het gaat veelal over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied of opleiding. 

Op dit moment zijn we nog hard bezig met het plannen en organiseren van onze Masterclasses voor schooljaar 2022 - 2023. Je vindt hieronder de masterclasses 'in potlood geschreven 'die we gaan organiseren voor de opleidingen in het nieuwe KD Evenementenorganisatie.

Heb jij een onderwerp, thema of actualtieit waar jij een Masterclass over zou willen volgen? Laat het ons weten! Door onze krachten te bundelen kunnen we Masterclasses en content toegankelijk en betaalbaar maken voor iedere roc bij ons aangesloten! Dat is onze missie. Laat hier een bericht achter met jouw ideëen.

Houd deze website goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! 

Masterclass Online marketing & E-commerce

Onze huidige generatie leeft online. Wat zijn de laatste trends op het gebied van online marketing & E-commerce. Deze Masterclass is tezamen met docenten uit andere opleidingsgebieden.

 

Informatie over datum en tijd volgt.

Masterclass Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven én ook in het onderwijs. Tijdens deze Masterclass voorzien we je van een theoretisch kader én praktische tools met betrekking tot de sustainable development goals, duurzaam onderwijs en outdoor education. We werken aan kwalitatief onderwijs gericht op duurzaamheid.

Informatie over datum en tijd volgt.

Heb je een vraag over een van de masterclasses? Neem gerust met ons contact op

Masterclass Hospitality

Op een praktische en interactieve manier maak je kennis met de meest gebruikte en actuele modellen over Hospitality en klantgerichtheid. Wat zijn de laatste trends en inzichten? Zodat jij weer helemaal up-to-date bent en je jouw studenten hierover kunt inspireren. Servicegericht zijn is meer dan ooit een belangrijke asset, voor iedereen!

 

Informatie over datum en tijd volgt.

 

Masterclass Social Media / Media uitingen

Social Media is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Al helemaal niet voor onze studenten en de aankomende generatie studenten. Die lijken wel vergroeid met hun mobiel en sociale platforms, Ben jij een social media nerd? Deze Masterclass bengt jou (weer) helemaal up-to-date en geeft stof tot nadenken hoe dit in te zetten in onderwijs.

Informatie over datum en tijd volgt.