Stichting Praktijkleren header image

Masterclasses ICT

Je bent nooit te oud om te leren! Een masterclass kan een mooie aanvulling zijn op jouw huidige kennis.

Onze masterclasses zijn gericht op actuele beroepskennis: de actualiteit binnen de school halen. Een masterclass wordt dan ook verzorgd door een expert uit de beroepspraktijk. Het gaat veelal over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied of opleiding. 

Op dit moment zijn we nog hard bezig met het plannen en organiseren van onze Masterclasses voor schooljaar 2022 - 2023. Je vindt hieronder de masterclasses die we organiseren voor de opleidingen ICT. Deze zullen in de nabije toekomst verder aangevuld worden. 

Heb jij een onderwerp, thema of actualtieit waar jij een Masterclass over zou willen volgen? Laat het ons weten! Door onze krachten te bundelen kunnen we Masterclasses en content toegankelijk en betaalbaar maken voor iedere roc bij ons aangesloten! Dat is onze missie. Laat hier een bericht achter met jouw ideëen.

Houdt deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! 

Masterclass Digitale weerbaarheid

Tijdens deze interactieve masterclass maken wij u graag wegwijs over hoe u cyber awareness kunt integreren in de lessen. Een paar van de onderwerpen die we behandelen uitgelicht: .
• Het belang van digitale weerbaarheid in het onderwijs
• Het cyber aware krijgen van studenten/docenten
• Uitleg over het aangeboden lespakket
• En meer.

Datum op aanvraag. Duur: 10:00 - 16:00 uur.

Masterclass Oriëntatie Blockchain

Blockchain technologie verandert de manier waarop we transacties uitvoeren, samenwerken en elkaar vertrouwen. Door het volgen van deze masterclass, ben je zelf goed voorbereid om de studenten te begeleiden naar het examen en weet je alles over dit keuzedeel. Er is geen enkele technische voorkennis vereist, het gaat immers over een technologie die ook de gehele economie en maatschappij al raakt, en steeds meer zal gaan beïnvloeden.

Datum op aanvraag.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over één van de Masterclasses? Of heb je een suggestie?

Neem dan gerust contact met ons op.