Stichting Praktijkleren header image

Niveau 2

Voor deze tweejarige praktijkgerichte mbo-opleiding ontwikkelen wij samen leermiddelen en examens.

Voor deze tweejarige praktijkgerichte mbo-opleiding

ontwikkelen wij samen leermiddelen en examens.

Praktijkgericht leren, breed inzetbaar en servicegericht

In Niveau 2 staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. We ontdekken samen met jou waar je talenten liggen en waar jij gelukkig van wordt. 

Tijdens deze tweejarige mbo-opleiding combineren we de praktijk met het leren. Zo pas je alles wat je leert direct toe in de praktijk. Na het volgen van het basisjaar kan je kiezen voor één of meerdere diplomarichtingen uit de profielen Zakelijke Dienstverlening óf Zorg & Dienstverlening. 

De niveau 2 opleidingen zijn volop in ontwikkeling. Wij houden deze nauwlettend in de gaten en ontwikkelen voor de verschillende opleidingsgebieden leermiddelen en/of examenproducten.

Onze opleidingen

De opleidingen van Niveau 2: 

Na één van deze opleidingen kun je aan de slag bij bijna elk bedrijf of organisatie. 

Microsoft Office Specialist certificeringen

Alle aangesloten roc's, kunnen met flinke kortingen Microsoft-examens aanvragen. Een MOS certificaat staat goed op het curriculum vitae van de studenten.

De voordelen:

  • Je krijgt flinke korting op de aanschaf van een voucher.
  • Per voucher is er een gratis proefexamen.
  • Examinering vindt plaats via de cloud van Stichting Praktijkleren.
  • Je krijgt ondersteuning via onze Helpdesk.

Op de agenda

Wij houden regelmatig bijeenkomsten, zowel fysiek als online. Vaak is dit ook een mooie gelegenheid om met collega-docenten te sparren.

Daarnaast geven we (product)trainingen en masterclasses. Onze trainingen zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van onze leermiddelen en examens. Zodat jij het ultieme resultaat behaalt uit onze leerproducten en examens. Onze masterclasses zijn veel meer gericht op actuele beroepskennis: de actualiteit binnen de school halen. Deze worden verzorgd door een expert uit het vakgebied. 

Neem snel een kijkje in ons actuele aanbod. Dit aanbod wordt regelmatig aangevuld. Zien we jou ook?

De opdrachtenbank B02

Voor de niveau 2 brede opleidingen is de opdrachtenbank BO2 ontwikkeld.

De opdrachtenbank is gebaseerd op de verwantschapsanalyse van 9 verschillende niveau 2 opleidingen. In de arrangementen worden workshops, individuele opdrachten en klassikale opdrachten aangeboden voor de verschillende thema’s.

De opdrachtenbank breed opleiden niveau 2 bevat opdrachten en arrangementen die op verschillende manieren, gedurende de hele opleiding ingezet kunnen worden. Meer weten? 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ben je op zoek naar inspiratie en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze ontwikkelingen op het gebied van Niveau 2?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Niveau 2. Deze verschijnt één keer per twee maanden.

Schrijf je in

Wil je meer weten?

Heb je vragen over het Niveau 2? Neem dan gerust contact met ons op.