21.12.2017

Op maandag 15 januari 2018 organiseren de Vecon, de Vecon Business School en het Platform vmbo Economie en Ondernemen een landelijke studiedag bij conferentiecentrum De ReeHorst in Ede.

Stichting Praktijkleren is present met de workshop Zo werkt AmeRijck. Docenten E&O die het praktijkgerichte leermiddel AmeRijck sinds dit studiejaar gebruiken, vertellen over hun ervaringen: hoe zetten ze het leermiddel in, wat vinden zij van de didactische kwaliteiten van AmeRijck en, niet onbelangrijk: wat vinden hun leerlingen ervan om met AmeRijck te werken? Wijnand Kieft, coördinator Doorlopende leerlijnen bij Stichting Praktijkleren, leidt de workshop in.

De landelijke studiedag is voor docenten die werkzaam zijn in het economisch vakgebied, zoals voor
docenten vmbo profiel- en keuzevakken Economie en Ondernemen, docenten vmbo Economie, docenten mbo Handel, Ondernemerschap en Commercie en docenten van vmbo-scholen die zijn gecertificeerd als VBS

Ook mbo-docenten en vmbo-docenten van andere sectoren zijn van harte welkom!

Meer informatie over deze studiedag: http://www.platformvmboeo.nl/studiedag-15-januari-2018
U kunt zich inschrijven voor de studiedag via de site van VECON.
Meer informatie over Stichting Praktijkleren, vmbo en AmeRijck