09.10.2017

In historisch Utrecht van alles te weten komen over 21st century skills en meer? Dat kan tijdens de Landelijke Docentendag SB op 22 november in Paushuize in Utrecht. In deze historische omgeving verliezen we de actualiteit niet uit het oog. Zo neemt dr. Pieter Baay u mee naar de mbo'er van de toekomst met zijn in de 21st century skills voor de mbo'ers van de toekomst. Ingrid ter Horst haakt daarop in en vertelt hoe de 21e-eeuwse vaardigheden aan bod komen in leermiddel Efteling.
Hoe krijgt u meer inzicht in gedrag, motivatie en talent van uw studenten? Dat ontdekt u tijdens de presentatie Talenten (h)erkennen, door Monique van Aalst en Wijnand Kieft .
Kom meer te weten over keuzedelen examens en profieldelen van de leermiddelen en examens, maak kennis met het werken met softwarepakketten en wissel ideeën, tips en tricks uit voor het gebruik van het leermiddel Efteling en examenprojecten.
En, last but not least, praat bij met collega's! Dat kan gedurende de hele dag, tot en met de gezellige afsluitende borrel.Klik op de link voor meer informatie en om u aan te melden.