31.08.2017

De vakantie is voorbij, het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Een nieuw schooljaar én een nieuwe opleidingscoördinator ICT: Theo Broeren. Hij stelt zich hierbij aan u voor.
'Ik werk 35 jaar in het mbo, en ben ooit begonnen op de Chr. Huygens MTS. De afgelopen jaren was ik docent bij het ict-college van het Techniekcollege in Rotterdam, waar ik les gaf aan ICT-beheerders. Naast het docentschap was ik ook adviseur Onderwijs en ICT bij Zadkine.
Mijn voorganger Martin van Kollenburg was hiervoor jarenlang het gezicht van Praktijkleren. Gedurende die tien jaren is er veel opgebouwd en zijn er mooie beroepsproducten ontwikkeld. Dit eerste jaar zie ik het als mijn taak de onderwijsteams te bezoeken. Ik laat me graag uitnodigen in uw werkoverleg of docentenvergadering om het gesprek met u aan te gaan en te onderzoeken welke wensen er leven. Waar heeft u behoefte aan? Wat zou Praktijkleren volgens u moeten bieden? Ik hoop op deze manier onze producten nog beter op uw behoeften af te kunnen stemmen.'