25.02.2019

Belfair is een internationale handelsbeurs voor virtuele oefenbedrijven die plaatsvindt op 14 en 15 maart tussen 09.30 uur en 15.30 uur in Hal 1 van Brussels Expo. Op deze beurs krijgt u een goed beeld van het reilen en zeilen van practice enterprises (PE's).

Voor Nederlandse bezoekers is er een Meet & Greet op donderdag 14 en vrijdag 15 maart van 15.00 t/m 15.30 uur. Voor deze Meet & Greet wordt u van harte uitgenodigd! Ellen Versantvoort en Arianne Schekkerman (beide van Stichting Praktijkleren) kunnen u van alles vertellen over het PE-concept en de werking ervan in Nederland. De Meet & Greet vindt plaats in de Blackbox CSC rechts naast het podium.

Wilt u meer weten over de Belfair-beurs? Kijk dan hier.
Bezoekt u de Belfair? Lees dan hier de laatste informatie en praktische tips met betrekking tot vervoer.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Arianne Schekkerman (penned@stichtingpraktijkleren.nl)