17.10.2016

Bij Stichting Praktijkleren krijgen we steeds vaker vragen over mogelijke vertalingen van onze leermiddelen en examens in verband met buitenlandse stages, tweetalige opleidingen of International Business Schools binnen de roc’s.
De Praktijkwijzeropdrachten voor bpv worden dit schooljaar voor de niveau 4 opleidingen van Secretariële beroepen, ICT, Commercie en Marketing,communicatie en evenementen vertaald naar het Engels.
Om een goed beeld te krijgen van de behoefte van scholen aan examens en leermiddelen in een vreemde taal organiseren we een bijeenkomst op dinsdagmiddag 29 november om 13.00 uur bij Stichting Praktijkleren.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u hierover meepraten? Klik hier voor aanmelden!

Na aanmelding ontvangt u een automatische antwoordbevestiging en t.z.t. een definitieve agenda.