17.01.2017

Op 15 maart organiseert Stichting Praktijkleren een docentenmiddag voor vmbo-docenten van de sector Economie en ondernemen.
Samen met vmbo-docenten ontwikkelen we praktijkgericht lesmateriaal voor de profielmodulen Administratie, Logistiek en Secretarieel. Het gaat hierbij niet om theoretische methodes, maar om materiaal waarbij leerlingen leren door te doen.
Op de docentenmiddag willen we u laten kennismaken met het materiaal, met de ontwikkelaars en met uw eigen collega's. De dag start om één uur met een lunch en wordt rond half vijf besloten met een hapje en een drankje. Deelname aan de vmbo-docentenmiddag is kosteloos.
Wilt u deze docentenmiddag bijwonen, stuur dan vrijblijvend een bericht aan vmbo@stichtingpraktijkleren.nl met vermelding van uw naam en functie en de naam van uw school. U ontvangt dan zo snel mogelijk een uitnodiging met nadere informatie over het programma en een inschrijfmogelijkheid.
Wanneer en waar?
Woensdag 15 maart 2017, van 13.00 uur - 16.30 uur