24.05.2018

Ga 't nieuwe schooljaar met uw studenten aan de slag met actueel lesmateriaal; duizenden instructiefilms over alle denkbare ICT-onderwerpen via Linkedin LEARNING. Zonder extra kosten! Stichting Praktijkleren heeft een contract gesloten met Lynda.com, een onderdeel van Linkedin. Daardoor kunnen docenten en studenten die leermiddelen van Praktijkleren gebruiken, via Stichting Praktijkleren zonder extra kosten gebruik maken van deze dienst. Meer weten? Maak voor 30 dagen een gratis proefaccount aan via Linkedin LEARNING Gratis proberen. U dient dit proefaccount wel zelf weer stop te zetten. Dat kan op ieder moment.

Binnenkort volgt meer informatie over de manier waarop u van Linkedin LEARNING gebruik kunt maken, de manier van inloggen, enz. U kunt hierover ook contact opnemen met Theo Broeren, opleidingscoördinator ICT