Titel:

Werken met de leermiddelen voor Business Services Profiel 3 Office & Management Support Specialist

Categorie:Business Services
Omschrijving:

Voor onze opleidingen hebben we een flexibel, modulair en praktijkgericht leermiddelenportfolio ontwikkeld. Belangrijke bouwstenen hierbij zijn de taak- en de beroepsmodules. Hiermee wordt het mogelijk om een unieke leerweg of lesprogramma samen te stellen op basis van de eigen onderwijsvisie. Het nieuwe leermiddelenportfolio sluit aan bij alle soorten onderwijsconcepten zowel bij breed, gepersonaliseerd en/of hybride onderwijs. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn. 

Details:

Over de training 
Deze training is dé manier om volledig geïnformeerd te worden over de opbouw, het aanbod, de inhoud en de werkwijze van de leermiddelen voor het profiel 3 Office & Management Support Specialist. 

Onderstaande onderwerpen staan centraal in de training. 

  1. Uitleg en onderbouwing van de uitgangspunten van ons leermiddelenportfolio
  2. Waar bestaat ons aanbod uit voor dit profiel en hoe gebruik je deze leermiddelen? 
  3. Hoe zijn de beschikbare leermiddelen flexibel in te zetten (Inplannen van de modules, het maken van eigen leerarrangementen)?  
  4. Didactische tips 
  5. Ondersteuning vanuit de voortgangsmonitor

Tijdens de training heb je regelmatig gelegenheid om met collega's ervaringen uit te wisselen. 

Vorm van de training 
Deze training is informatief en praktijkgericht. De informatieblokken worden afgewisseld met praktijkopdrachten. 

Trainer
Deze training wordt verzorgd door Ingrid ter Horst, al heel veel jaren ook als ontwikkelaar van leermiddelen en constructeur van examens bij Stichting Praktijkleren werkzaam. Tevens heeft Ingrid als docent en examencoördinator bij het Albeda College veel praktische ervaring opgedaan met leermiddelen, examens en de doelgroep studenten.

Datum:Nader te bepalen
Tijd:10.00 uur - 16.00 uur
Locatie:

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Prijs:

€ 182,- per deelnemer per dag, inclusief lunch (je kunt aan deze training deelnemen als jouw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft).
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied. Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%.

Meer info:

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Jeany Aerdts, Producteigenaar Diensten, 06-53 76 79 04 of j.aerdts@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Inhoudelijke vragen over deze training: M. van den Berg, relatiemanager BS, m.vandenberg@stichtingpraktijkleren.nl. of Koen Fransen, relatiemanager BS, k.fransen@stichtingpraktijleren.nl