6 oktober: Onderwijs- & Evaluatiebijeenkomst VeVa

Wil je meepraten over onze VeVa leermiddelen en examens? Ook dit jaar organiseren wij weer een Onderwijs & Evaluatiebijeenkomsten VeVa. De eerste van het nieuwe schooljaar 2023-2024 vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2023 bij ons op kantoor in Amersfoort. Kom jij ook? 

Let op: De initiele datum voor deze bijeenkomst was 22 september 2023. Door verschillende redenen, onder andere de drukte binnen de roc’s in de maand september, is de datum voor de Onderwijs & Evaluatiebijeenkomst een aantal weken opgeschoven. We hopen dat jij erbij kunt zijn. 

Over de Onderwijs & Evaluatiebijeenkomst 
Het doel van deze bijeenkomst is uitwisselen van informatie over de laatste ontwikkelingen binnen Stichting Praktijkleren. Wat kan je komend schooljaar van ons verwachten op gebied van leermiddelen, examinering en activiteiten en bijeenkomsten? Ook evalueren we - aan de hand van jouw feedback - onze leermiddelen en examenproducten. En we hebben een leuke gastspreker uitgenodigd! 

Wil jij betrokken blijven bij de doorontwikkeling van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap? Meld je dan aan! 

Het programma
We starten de dag vanaf 09:00 uur met inloop, inclusief lunch. Om 10.00 staat een voorlichting Militaire Ethiek vanuit de Centrale Organisatie Integriteit Defensie op de planning. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over onze producten. We ronden rond 14:00 uur af. 

Voor wie? 
Voor alle docenten en militaire instructeurs die werkzaam zijn binnen de roc's. 

Waar en wanneer? 
Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2023 van 09:00 - 14:00 uur, inclusief lunch.  
Locatie: Stichting Praktijkleren, Disketteweg 11, Amersfoort.  

Geïnteresseerd? 
Meld je aan via onderstaande button. Let op; wij hebben plek voor 2 deelnemers per roc.