Stichting Praktijkleren header image

Microsoft/Certiport certificeringen

Met MOS/IT Specialist-certificeringen bereiden studenten zich goed voor op een stage en een toekomstige baan. Vraag vrijblijvend een proefomgeving aan.

Met MOS/IT Specialist-certificeringen bereiden studenten

zich goed voor op een stage en een toekomstige baan.

Vraag vrijblijvend een proefomgeving aan.

Hoe werkt het?

Het aanbod van certificeringen van Certiport en Microsoft, waaronder de leermiddelen en examens kunnen via Stichting Praktijkleren afgenomen worden. De certificeringen worden aangeboden door middel van vouchers.

Je koopt een voucher die je vervolgens verzilvert om het examen te kunnen doen en de certificering te behalen. De leermiddelen kunnen via een boekenlijst geleverd worden of via het Academic Software platform. Wanneer een student gebruik maakt van dit platform, krijgt hij/zij in één keer toegang tot al het lesmateriaal. Zowel de leermiddelen als de examens kunnen via het contactformulier worden aangevraagd. 

Alles over het aanbod

Aan de slag?

Certificeringen van Certiport en Microsoft zijn relevant voor de hele carrière van de student. Via Stichting Praktijkleren zijn verschillende IT Specialist en Microsoft certificeringen en leermiddelen beschikbaar. De student profiteert, als de school aangesloten is bij Stichting Praktijkleren, van een zeer aantrekkelijk gereduceerd tarief voor de leermiddelen en examens om de certificering te behalen. 

Soorten certificeringen

Wij stellen diverse certificeringen beschikbaar. Denk aan Microsoft Office Specialist (MOS) en Microsoft Certified Fundamentals (MCF) of de IT Specialist certificering. Met deze certificeringen op zak bereiden studenten zich goed voor op een stage en een toekomstige baan. 

De leermiddelen

Via onze partners zijn er zowel leermiddelen beschikbaar die voorbereiden op certificering als leermiddelen die aansluiten bij nieuwe innovaties en technologieën in het vakgebied. Denk aan Mediaplus voor MOS en Learnkey voor IT Specialist en MCF. Dit kan via de boekenlijst geleverd worden of los worden besteld. Studenten die gebruik (gaan) maken van het software platform Academic Software krijgen via dit platform toegang tot al dit lesmateriaal. Wil je meer weten over de leermiddelen?

Tarieven

Stichting Praktijkleren en FitinIT zijn een meerjarige samenwerking aangegaan voor het aanbieden van onder andere MOS- en IT Specialist-examens en leermiddelen. De vouchers van Certiport zijn van toepassing op elk examen in het Certi-portfolio. Je hebt dus toegang tot een breed scala aan certificeringsopties voor de studenten. Om van dit aanbod gebruik te kunnen maken heb je een voucher nodig. Door de samenwerking met onze partner kunnen wij de vouchers tegen een voordeliger tarief aanbieden. Benieuwd naar de gereduceerde tarieven voor het Microsoft/Certiport aanbod? Klik op onderstaande button om de tarieven te downloaden.

Wist je dat je als docent ondersteunt wordt met webinars en begeleiding krijgt bij het afnemen van de leermiddelen en examens?

FitinIT

Samen met FitinIT zorgen wij ervoor dat het toegankelijk, betaalbaar en bereikbaar is voor elk roc dat aangesloten is bij Stichting Praktijkleren.

FitinIT zorgt voor erkende certificaten met een krachtige leermethode. Zij bieden digitaal lesmateriaal, gericht op werkgevers en het onderwijs. Door deze combinatie is FitinIT dé partner voor Stichting Praktijkleren. Samen streven wij naar studenten helpen uitblinken in dát waar ze goed in zijn. 

Aan de slag met Microsoft/ Certiport certificeringen?

Vanaf schooljaar 2022-2023 kunnen vouchers, voor Microsoft certificeringen, worden aangevraagd via Stichting Praktijkleren.  

Alle opleidingen/scholen kunnen via Stichting Praktijkleren deze vouchers aanvragen. Scholen die bij ons aangesloten zijn, krijgen het aanbod tegen gereduceerd tarief. Wil je aan de slag of meer informatie ontvangen?  

Wil je meer weten?

Nog niet aangesloten, maar wel geïnteresseerd?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.