Bedankt voor je input!

Het is alweer een poosje geleden dat wij door een extern bureau een klanttevredenheidsonderzoek hebben uitgezet onder docenten en opleidingsmanagers van alle opleidingsgebieden. Velen van jullie hebben dit ingevuld, waarvoor dank! 

Het doel van het onderzoek

Het doel van het onderzoek is gestructureerd in beeld hebben waar onze leden tevreden over zijn en wat we kunnen verbeteren.   We vinden het leuk om in de antwoorden terug te zien dat vernieuwingen die we hebben ingevoerd, positief worden beoordeeld. Dit geldt onder andere voor het moduleren met taak- en beroepsmodules en flexibele inzetbaarheid van zowel de leermiddelen als examens. Ook onze helpdesk wordt goed beoordeeld.  

In het klanttevredenheidsonderzoek vragen, zowel managers als docenten, meer aandacht voor betrokkenheid en het meedenken bij de totstandkoming van examens en leermiddelen. Ook het meer intuItief maken van onze website vraagt om aandacht.

Marktverkenning

Om nog meer te weten te komen wat er bij de roc's leeft, gaan wij een aanvullende marktverkenning doen. Onze relatiemanager Ard Aling kwam in december langs met oliebollen en komt ook begin 2023 graag langs met 'nieuwjaars rolletjes'.

Wil je met ons in gesprek en heb je zin in 'nieuwjaars rolletjes'? Stuur ons dan een mail