Concept examenoverzicht Commercie beschikbaar

We krijgen veel vragen over welke examens we gaan aanbieden voor de Commercie opleidingen. Het plaatsen van vakkennis en vaardigheden, uit de dossiers, bij de verschillende examens is een enorme puzzel. Deze puzzel is nog niet definitief gelegd, maar we hebben een concept overzicht dat we graag met jullie delen.

Het examenoverzicht voor alle zes Commercie profielen (Commercieel medewerker, Junior accountmanager, Junior manager internationale handel, Junior manager groothandel, E-commerce specialist en Consulent commerciële arbeidsbemiddeling) vind je hier.

Om je te ondersteunen bij het vormgeven van de examenplannen gaan wij een examenpagina aanmaken voor het nieuwe Commercie dossier. Op de huidige pagina komt er een splitsing tussen het oude en nieuwe dossier door middel van twee 'tegels'; Commercie 2016 en Commercie 2023. Op deze examenpagina komen het planning- en publicatieoverzicht, de examen- en dekkingsoverzichten, examenmatrijzen en beoordelingsformulieren. We hopen deze pagina snel live te kunnen zetten.