Praktijkgericht aan de slag met Operationele processen?

Modules kerntaak 3 Ondernemer Handel gepubliceerd!

In oktober hebben we voor Ondernemer handel drie beroepsmodules voor kerntaak 3 'Operationele processen' gepubliceerd;

  1. Operationele processen bij een gesimuleerd bedrijf. De student voert de opdrachten van de beroepsmodule uit voor @thegreen
  2. Operationele processen bij een bestaand bedrijf. De student voert de opdrachten van de beroepsmodule bij zijn bpv-bedrijf of een bedrijf naar keuze uit. 
  3. Operationele processen in je eigen onderneming. De student voert de opdrachten van de beroepsmodule uit voor zijn eigen bedrijf.

Deze zijn geschikt om de student alle werkprocessen van kerntaak 3 in samenhang te laten oefenen. De modules zijn een mooie voorbereiding op het praktijkexamen. In deze leermiddelen gaat de student onderzoeken hoe operationele processen verlopen en hoe deze zelf uit te voeren.

    Beroepsmodules kunnen in verschillende contexten worden uitgevoerd. Te weten in het bpv-bedrijf of een bedrijf naar keuze, in één van onze simulatiebedrijven én natuurlijk in het eigen bedrijf van de student.

    Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor alle bedrijfsprocessen. Afhankelijk van de grootte van een onderneming voer je operationele werkzaamheden zelf uit of coördineer je deze. Het is daarom belangrijk dat jij zelf alle operationele processen kunt uitvoeren.

    In deze beroepsmodules gaat de student met verschillende operationele processen aan de slag zoals;

    • Producten in- en verkopen
    • Logistieke processen uitvoeren
    • Marketing- en communicatie uitvoeren
    • Financiële en administratieve processen uitvoeren
    • Een operationeel plan maken of verbeteren

    Nieuwsgierig geworden? De modules vind je hier!