Business Services: voor Marketing & Communication Specialist zijn meerdere (praktijk)examens gepubliceerd!

Proeve van bekwaamheid, examenportfolio en Contextvrije examenproject
Voor het profiel Marketing & Communciation Specialist zijn onlangs negen praktijkexamens gepubliceerd, voor alle drie de werkprocessen van het profieldeel.

Concreet betekent dit:
Een Proeve van bekwaamheid, examenportfolio en Contextvrije examenproject voor
-    P6-K1-W1 Levert managementinformatie,
-    P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten en voor 
-    P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Alle examens zijn beschikbaar op de website: Profiel 6: Stichting Praktijkleren

Wil je meer weten over de verschillende vormen van praktijkexaminering? Pak dan eens de Keuzehulp praktijkexamens of de Vergelijkingstabel Praktijkexamens erbij. 

Vaardigheidsexamen Commerciële calculaties
Onlangs hebben we het Vaardigheidsexamen 3: Commerciële calculaties gepubliceerd. Daar zijn nu twee examenvarianten van beschikbaar. Daarnaast hebben we ook een proeftoets gemaakt zodat de student zich optimaal kan voorbereiden op het examen. Deze proeftoets vind je bij examenvoorbereiding.

Examens in ontwikkeling

Digitale examenprojecten
Op dit moment wordt voor de drie werkprocessen gewerkt aan de vierde vorm van praktijkexamens: de digitale examenprojecten. Een examenproject is een gesimuleerd praktijkexamen, waarbij de student – klassikaal - opdrachten uitvoert voor een gesimuleerde context. Voor elk werkproces maken we twee varianten. Deze zes nieuwe examens kun je verwachten in juli. 

Vaardigheidsexamen 4: Marktonderzoek
Dan zijn we momenteel hard bezig met het Vaardigheidsexamen 4: Marktonderzoek. We hebben een nieuw concept van de examenmatrijs gepubliceerd om alvast een overzicht te geven van wat er in het examen bevraagd zal worden. De examenmatrijs staat bij Exameninformatie.  We verwachten de twee examenvarianten en de proeftoets te publiceren in april.

Benieuwd naar de volledige planning van het KD Business Services? Het publicatie overzicht staat op de pagina Exameninformatie

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur ons gerust een mail, we helpen je graag.