Uitnodiging aan medewerker Marketing & Communicatie: denk mee met het onderwijs!

Ben jij werkzaam in de Marketing en Communicatie? Wil je graag bijdragen aan actueel en relevant beroepsonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt het in? 
De klankbordgroep bestaat uit leden die werken in de Marketing en Communicatie. De klankbordgroep komt twee keer per jaar samen. Ook kan er incidenteel (individueel) om advies worden gevraagd.  

Tijdens een bijeenkomst bespreken we het aanbod en de inhoud van bepaalde leermiddelen en/of onderdelen van examens. Je geeft feedback over bijvoorbeeld het niveau, actualiteit en relevantie. Ook adviseer je (ongevraagd) over de veranderingen die spelen in het werkveld.  

Wat verwachten we van jou? 

  • Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de Marketing- en Communicatiebranche; 
  • Je hebt ervaring in/kennis over: 
    • Opstellen managementinformatie en/of  
    • Uitvoeren van marketing en communicatie-activiteiten en/of 
    • Uitvoeren van een marktonderzoek. 
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met het mbo, bijvoorbeeld door ervaring in stagebegeleiding/geven van gastlessen. 

Wie zijn wij? 
Wij zijn Stichting Praktijkleren. Samen met de scholen maken wij leermiddelen en examens voor de beroepspraktijk waarmee wij studenten helpen uit te blinken in dát waar ze goed in zijn. Wij streven naar toegankelijk, betaalbaar en bereikbaar praktijkgericht onderwijs voor iedereen.  

Heb je Interesse? 
Heb je interesse in deze rol? Of wil je meer weten? Neem contact op met Irene Weide, relatiemanager: i.weide@stichtingpraktijkleren.nl tel. 085-073 84 00.