Stichting Praktijkleren header image

Docentendag ICT

Donderdag 7 december is het weer zover: De ICT Docentendag!

Donderdag 7 december is het weer zover: De ICT Docentendag!

 

Inspiratie, Innovatie en Verbinding

Zin om collega's uit heel Nederland te ontmoeten? Klaar voor nieuwe inspiratie? Benieuwd naar ontwikkelingen binnen het onderwijs en het ICT-beroepenveld? Meld je dan direct aan voor de Docentendag op 7 december a.s.! 

Benieuwd naar de docentendag van vorig jaar? Bekijk de video hiernaast voor een sfeerimpressie van de vorige editie. 

Wil je deze dag niet missen? We zitten vol! Je kunt je aanmelden voor op de wachtlijst. 

'Verlies je zelf opnieuw in de digitale wereld tijdens de docenten dag ICT, omringd door gelijkstemmende professionals en collega’s. We kijken ernaar uit om samen te genieten van boeiende workshops en inspirerende presentaties!' – Team ICT

Tijdschema

Een inspirerend programma voor ieder wat wils. De dag staat in teken van verbinden en inspireren. Het tijdschema is als volgt: 

09.00 uur: Ontvangst en registratie  
09.30 uur: Opening en plenaire spreker  
10.35 uur: Ronde 1: volg een presentatie naar keuze 
11.30 uur: Ronde 2: Netwerken: ga in gesprek over...
12.30 uur: Lunch en neem een kijkje op de informatiemarkt
13.30 uur: Ronde 3: volg een presentatie naar keuze
14.25 uur: Ronde 4: volg een presentatie naar keuze
15.30 uur: Afsluiting met hapjes en drankjes 

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: Niemand minder dan Nouchka Fontijn is onze keynote spreker! Nouchka Fontijn is de eerste Nederlandse vrouwelijke boksster op de Olympische Spelen. Ze neemt je mee in haar verhaal, zoekt samen met jou de parallellen op tussen het presteren in de ring, en presteren op de werkvloer.

Waarom je deze dag niet moet missen!

Inspirerende workshops

Tijdens de dag delen we veel kennis en ervaring. We hebben naast een aantal plenaire sessies, ook drie rondes met keuze uit maar liefst 15 verschillende presentaties. Nieuw dit jaar: de netwerkronde. Een mooie manier om het gesprek aan te gaan met collega's van andere roc's en met de aanwezige vendoren.

De presentaties beslaan diverse onderwerpen die passen bij ons aanbod en de actualiteit. Zo hebben we presentaties over programmeren met Chat-GPT voor niet-programmeurs en over de overstap naar het hbo: hoe verkleinen we het gat tussen mbo en hbo? En we hebben een aantal praktijkcases: roc's vertellen over hun ervaringen.

De Informatiemarkt

Ook deze docentendag hebben we weer een informatiemarkt in samenwerking met onze partners.

Naast onze eigen leermiddelen en examens, bieden wij via het Academy Support Centre docenten en scholen de mogelijkheid om studenten hun waardevolle mbo-diploma aan te laten vullen met erkende certificeringen. Hiervoor werken wij met een groot aantal partners. 

Een deel van onze partners is de hele dag aanwezig met een eigen 'informatiestand'. Een mooi moment om eens te kennis te maken! Je kunt op elk moment van de dag even bij ze langslopen om van gedachten te wisselen of om informatie op te vragen. 

Wil je weten welke partners aanwezig zijn? Lees dan verder. 

Praktische informatie

Het adres: Vergader- en congrescentrum De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk. > Routebeschrijving​​​​​

Parkeergelegenheid: Op het terrein van De Schakel kun je (beperkt) gratis parkeren. Vrij parkeren kan bij het NS-station P+R. 

Je kunt ook gebruik maken van betaald parkeren (€ 0,90 per uur) in parkeergarage Oosterpoort, Vetkamp 1, 3862 JM Nijkerk. De parkeergarage ligt op 2 minuten lopen. Via De Schakel kan je tegen een gereduceerd tarief voor € 5,00 een dagkaart kopen. Je inrijkaart wordt in De Schakel gestempeld, vervolgens kan je zo uitrijden. De dagkaart kan je contant of per pin betalen bij de bar in De Schakel.

Openbaar Vervoer: Het congrescentrum is ook goed bereikbaar per openbaar vervoer en is rechtstreeks te bereiken vanaf intercitystations Amersfoort, Utrecht en Zwolle. (Station Nijkerk ligt op 200 meter afstand van De Schakel).

Goed om te weten!

Houd rekening met het volgende:

  • Aanmelden voor deze docentendag is verplicht en kan t/m vrijdag 1 december 2023;
  • De eigen bijdrage voor deze docentendag is € 90,00 per persoon;
  • Afmelden is mogelijk t/m maandag 4 december 2023. Indien er niet tijdig is afgemeld, zijn wij helaas genoodzaakt om de eigen bijdrage in rekening te brengen.

Om een volledig verzorgde dag mogelijk te maken, vragen we een bijdrage van € 90,00. Koffie, thee, lunch en borrel na afloop is bij de prijs inbegrepen. 

Zien wij jou ook op de Docentendag? 

Heb je vragen of opmerkingen?

Heb je naar aanleiding van deze informatie over de Docentendag ICT nog vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.