Aanmelden bijeenkomsten

Om u aan te melden voor een docentendag of andere activiteit, scroll naar beneden en klik op de bijeenkomst van uw keuze.

Titel:

Evaluatiebijeenkomst examens Commercieel medewerker en (Junior) accountmanager

Categorie:Activiteiten
Omschrijving:
Details:

Op donderdag 23 mei a.s. organiseren wij een evaluatiebijeenkomst voor de examens bij de profielen Commercieel medewerker en (Junior) accountmanager:
•    Kennisexamens (KE1, KE3, KE4, KE6 en KE8)
•    Vaardigheidsexamens (VE8 Commerciële calculaties)
•    Examenprojecten (basiskerntaak 1, 2, 3 en profielkerntaak 1 JAM)

Tijdens deze bijeenkomst wordt feedback op de examens besproken, die bij ons is binnengekomen. We willen graag concrete suggesties noteren, zodat we in de periode na de evaluatiebijeenkomst, de examens kunnen herzien.

Heeft u feedback op een van bovenstaande examens, die u nog niet heeft ingestuurd? Laat het ons weten via com-exp-feedback@stichtingpraktijkleren.nl. Zorg ervoor dat u dit vóór vrijdag 26 april 2019 doet, zodat we de feedback mee kunnen nemen tijdens de bijeenkomst. Aan de hand van de binnengekomen feedback, bepalen we het definitieve programma.

Datum:donderdag 23 mei 2019
Tijd:09.30 uur - 15.00 uur
Locatie:

Diskette 11

zaal: Westervoort B

Prijs:
Meer info:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vera Smeenge, kernconstructeur Examinering.

Aanmelden is mogelijk t/m: vrijdag 10 mei 2019
Aanmelden: