Stichting Praktijkleren header image

Bijeenkomsten en trainingen voor de opleiding Evenementenorganisatie op de planning

Voor docenten organiseren we komend schooljaar diverse bijeenkomsten, zodat we samen kunnen sparren over een actueel onderwerp of evalueren we onze producten. Verbinding en inspiratie staat hier centraal. Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn om te werken met de leermiddelen en examens bieden wij diverse trainingen. We bieden deze op locatie in Amersfoort maar kunnen ze ook inhouse verzorgen op aanvraag. Scroll de pagina door en vind de bijeenkomst of training die bij jou past!


Bijeenkomsten

Regiomiddagen in april

Informatie uitwisselen en leren van elkaar. Dat kan tijdens de Regiomiddag op dinsdag 9 april a.s. We starten om 12.30 uur en we sluiten rond 16.00 uur weer af. Ben jij erbij? 

•    Dinsdag 9 april 2024: Regiomiddag regio Zuidoost

De aanmeldingen zijn geopend! Ben jij erbij?

Instructiebijeenkomst digitaal beoordelen met de Praktijkmeter

Werk je nog niet met de Praktijkmeter of ben je toe aan een opfrissing van je kennis? 

Meld je aan voor één van onderstaande online instructiebijeenkomsten. 

  • Maandag 15 april
  • Woensdag 24 april
  • Dinsdag 14 mei
  • Maandag 27 mei
  • Donderdag 13 juni

Masterclass: Generatieve AI in de praktijk – van vraagteken naar meesterschap

Op 6 juni organiseren we een masterclass generatieve AI voor docenten.

Wat is het, hoe werkt het, maar vooral: wat kan ik ermee als docent in mijn les(voorbereiding)? Het doel is dat je aan het einde van deze training goed uit de voeten kunt met Generatieve AI en en weet hoe je dit kunt toepassen in jouw werkzaamheden.

Lees via de link meer informatie over het programma en meld je aan!


Trainingen

Examineren met een examenportfolio met eindgesprek

Medewerker Evenementenorganisatie

Ga je voor de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie het examenportfolio met een eindgesprek inzetten voor één of meerdere werkprocessen? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn.

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Examineren met de praktijkexamens Proeve van bekwaamheid

Medewerker Evenementenorganisatie

Gaat je school dit jaar praktijkexamens in de beroepspraktijk van Stichting Praktijkleren afnemen voor de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn. 

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Werken met de nieuwe leermiddelen

Medewerker Evenementenorganisatie

Voor de nieuwe opleiding Medewerker Evenementenorganisatie hebben we een flexibel en modulair opgebouwd leermiddelenportfolio ontwikkeld. Na afloop weet je alles over de opbouw, het aanbod en de werkwijze van de ontwikkelde taak- en beroepsmodulen. Wil jij hierbij zijn? Meld je aan.

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Examineren met de praktijkexamens

Medewerker Evenementenorganisatie

Is jouw school zich al aan het voorbereiden op het examineren voor de nieuwe opleidingen Evenementenorgansiatie, maar is er nog geen definitieve keuze gemaakt?

Meld je dan aan voor deze trainingsdag om uitgebreid kennis te maken met de vier praktijkexamens die wij aanbieden als input voor het maken van het examenplan. 

Datum: op aanvraag
Duur: 12.30 - 16.30 uur

Examineren met examenprojecten en contextvrije examenprojecten

Medewerker Evenementenorganisatie

Gaat jouw school dit jaar examenprojecten (contextrijk) van ons afnemen en/of contextvrije examenprojecten zelf samenstellen en afnemen voor de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn. 

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Behoefte aan een inhousetraining of training op maat?

Bekijk ons volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training hier. (Kopje: Evenementenorganisatie.)

Of neem contact op met trainingen@stichtingpraktijkleren.nl.


Trainingen examinering opleidingsoverstijgend

Beoordelaarstraining

Tweedaagse training

Het eenduidig en betrouwbaar beoordelen van praktijkexamens vraagt van de beoordelaar niet alleen vakinhoudelijke deskundigheid maar ook specifieke beoordelingsvaardigheden.

Volg de beoordelaarstraining voor het ontwikkelen van de benodigde kennis en vaardigheden om een volwaardig, bekwame beoordelaar te zijn in het mbo. 

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Certificering beoordelaars

Door Consortium Beroepsonderwijs

Deze certificering voor beoordelaars is gebaseerd op de beoordelaartraining (voorheen examinator/ assessor) en wordt uitgevoerd door het Consortium Beroepsonderwijs. Dit dagdeel volg je om gecertificeerd te worden als beoordelaar. Om deel te kunnen nemen aan deze certificering beschik je over het bewijs van deelname van de Beoordelaarstraining

Datum: op aanvraag
Duur: 09.30 - 16.30 uur

Nascholing beoordelaar

Houd als beoordelaar jouw kennis op peil

Ben je beoordelaar (assessor/ examinator) beroepsgericht examineren, dan ben je welkom op de nascholingsdag voor de beoordelaar. Deelname aan deze training geeft je de opwaardering van jouw Certificaat Beoordelaar (assessor/ examinator). Ook als je alleen een bewijs van deelname hebt voor de tweedaagse training ben je van harte welkom.

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Examinering in de beroepspraktijk met de proeve van bekwaamheid

Opleidingsoverstijgend

In deze training bieden we handvatten om vanuit het kaderexamen proeve van bekwaamheid tot een ingevulde proeve te komen op elke specifieke werkplek. We bespreken de dilemma’s bij examineren in de beroepspraktijk en geven tips om te komen tot kwaliteitsborging. 

Datum: op aanvraag
Duur: 10.00 - 16.00 uur

Examineren met een examenportfolio en eindgesprek

Opleidingsoverstijgend

In een examenportfolio verzamelt de examenkandidaat de bewijzen van zijn kunnen. Een eindgesprek is een individueel vraaggesprek, waarin beoordelaars op gestructureerde wijze de authenticiteit van de bewijzen onderzoeken en/of de examendeelnemer het vereiste niveau beheert en ook begrijpt wat en waarom hij iets doet. 

Datum: op aanvraag
Duur: 12.30 - 16.30 uur


Wil je meer weten?

Heb je een inhoudelijke vraag over de bijeenkomsten of trainingen voor de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie?

Of wil je meer weten over ons totale aanbod trainingen? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek en/of beantwoorden al je vragen.