Regiotraining Drachten: keuzedeel HTV-P

Training voor de beoordelaars van zowel de roc's als vanuit de Politie als voorbereiding op het praktijkexamen. Centraal staat het werken vanuit de beoordelingssystematiek (vroeg-wacker) met de beoordelingsformulieren (rubrics).

Deze training behandelt de kerntaak 'Verzorgt de handhaving bij verkeerscontroles' (Proeve van bekwaamheid Verkeer).

PA Drachten
De routebeschrijving vindt u hier.

elk roc krijgt hiervoor een factuur.

Datum: vrijdag 29 maart 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 22-03-2019. Aanmelden