Stichting Praktijkleren header image

Docentendag Niveau 2

Save the date! Woensdag 7 februari 2024 is het weer zover: De Docentendag Niveau 2! Zodra het programma bekend is, ontvang je een uitnodiging om je aan te melden.

Save the date!

 

Woensdag 7 februari 2024 is het weer zover: De Docentendag Niveau 2!

Zodra het programma bekend is, ontvang je een uitnodiging om je aan te melden.

 

De Docentendag Niveau 2

We hebben ontzettend veel zin om De Docentendag Niveau 2 voor jou te organiseren! Je mag een programma verwachten waarin je hoort over ontwikkelingen binnen het onderwijs en de beroepspraktijk.
De Docentendag is ook hét moment om collega's van andere mbo's te ontmoeten. Zodra er meer details bekend zijn, hoor je van ons!

"De Docentendag is de uitgelezen kans om je weer helemaal onder te dompelen in de wereld van Niveau 2. Samen met andere vakgenoten. Ik hoop jullie dan ook allemaal te mogen verwelkomen." - Egbert Westra -

Praktische informatie

Parkeergelegenheid
Op het terrein van De Schakel kun je (beperkt) gratis parkeren. Vrij parkeren kan bij het NS-station P+R. Je kunt ook gebruik maken van betaald parkeren in parkeergarage Oosterpoort, Vetkamp1, 3862 JM Nijkerk. De parkeergarage ligt op 2 minuten lopen van De Schakel.

Openbaar Vervoer
Het congrescentrum is goed bereikbaar per openbaar vervoer en is rechtstreeks te bereiken vanaf intercitystations Amersfoort, Utrecht en Zwolle. (Station Nijkerk ligt op 200 meter afstand van De Schakel).