Een goede kickstart van het schooljaar

Het is zover! Alle ROC’s gaan dit schooljaar werken met het nieuwe KD Business Services. En om jullie, de scholen een kickstart te geven, organiseerde we aan de start van dit schooljaar diverse online bijeenkomsten. 

Het werken met onze modules zal voor de meeste roc's nieuw zijn. Speciaal daarom hebben we In de eerste weken van dit nieuwe schooljaar verschillende keren het webinar: werken met taakmodules georganiseerd. Deze webinars hadden als doel om jullie direct goed aan het begin van het schooljaar op weg te helpen; het werken met onze nieuwe modules Business Services een kickstart te geven. En dat is in goede aarde gevallen. De scholen die wij hebben mogen verwelkomen tijdens deze uurtjes, hebben wij goed kunnen helpen. 

Vier ROC’s waren het afgelopen schooljaar al begonnen met nieuwe KD en ons nieuwe lesmateriaal. Alle andere roc’s waren het afgelopen schooljaar nog druk met het vormgeven van een nieuw curriculum en alle noodzakelijke voorbereidingen op het nieuwe KD. Al deze waardevolle ervaringen zijn meegenomen bij de doorontwikkeling van de Modules en de nieuwe Activiteitenmonitor. Maar hierop hebben we ook op geanticipeerd: we hebben jullie ervaringen ook meegenomen in de webinars in de vorm van tips en tricks.

Heb jij het webinar gemist of wil je de presentatie (terug)zien die tijdens de webinars zijn gegeven? Hier vind je de link naar de PowerPoint.

Ik wens jullie ontzettend veel succes en plezier toe dit aankomend schooljaar! En wellicht overbodig om te benoemen maar ervaar je problemen met ons lesmateriaal, uiteraard staat onze helddesk paraat om te ondersteunen. En wij, relatiemanagers natuurlijk ook.

Last but not least, Koen en ik zijn erg benireuwd naar jullie ervaringen met het werken met onze modules. Deel je ze met ons? 

Marloes van de Berg - relatiemanager Business Services