Kennisexamen Accountmanagement is gepubliceerd!

Het kennisexamen Accountmanagement, KE4, is gepubliceerd!

Het eerste profielkennisexamen van het nieuwe dossier Commercie is klaar. In deze profielkennisexamens zijn, naast de bekende meerkeuze of gesloten vragen, ook een aantal open vragen opgenomen. Dit hebben wij gedaan n.a.v. de input van de roc's tijdens de interpretatiebijeenkomsten.

In de examenmatrijs van dit examen zie je welke vakkennis en vaardigheden getoetst worden in dit examen. Daarnaast zie je per toetsterm of deze met een kennis-, begrips- of toepassingsvraag wordt getoetst. Ook zie je of de toetsterm met een open vraag wordt getoetst door de asterix * die dan is toegevoegd bij de toetsterm.

KE4 is, net als de andere kennisexamens, beschikbaar in RemindoToets. In deze omgeving is ook de proeftoets beschikbaar. Het examen wordt random aangeboden, wat betekent dat iedere student een ander samengesteld examen krijgt. Dit maakt gepersonaliseerd examineren mogelijk en vermindert het risico op examenfraude.

Uiteraard zijn ook voor de andere profielen de kennisexamens in ontwikkeling. Deze staan als volgt op de planning om gepubliceerd te worden;

  • KE2 - Vakkenis Commerciële arbeidsbemiddeling - augustus 2024
  • KE3 - Vakkennis E-commerce - mei 2024
  • KE5 - Vakkennis Vestigingsmanagement - augustus 2024
  • KE6 - Vakkennis Internationale handel - augustus 2024