Maak kennis met Evelyn Tejedor Martin

Mijn naam is Evelyn Tejedor Martin en vanaf 1 september ben ik werkzaam voor Stichting Praktijkleren in de rol van examenconstructeur. Dit doe ik voor Commercie, Retail en Ondernemer handel. Een leuke nieuwe uitdaging waar ik me komend jaar met veel plezier in ga vastbijten.

Ook ben ik nog werkzaam voor roc Aventus in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Binnen de sector Economie, Handel en Creatieve Industrie heb ik ruim 5 jaar gewerkt als docent Nederlands en Retail bij team Retail & Ondernemerschap. In die 5 jaar heb ik mooie mijlpalen bereikt. Ik ben senior docent geworden, ben nog steeds lid van de examencommissie, heb jonge collega’s mogen coachen en ik heb voor ons team een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling/hervorming van ons onderwijs door de komst van de nieuwe kwalificatiedossiers.

In 2022 heb ik de spannende stap gezet om in Zuid-Spanje, met mijn zus, een familiebedrijf op te zetten: B&B Finca Besito. Nu zijn we alweer een jaar geopend en we kijken terug op een mooi hoogseizoen. Ik kon geen afscheid nemen van het onderwijs, daarom ben ik in gesprek gegaan met Aventus om te kijken wat ik op afstand zou kunnen betekenen voor hen. Ik mag nog steeds online een aantal lessen verzorgen en ik houd me bezig met de ontwikkeling van onderwijs en ik ben Osiris-specialist voor ons team (ons digitale leerlingvolgsysteem). We zijn nu het tweede jaar ingegaan en het bevalt me super goed! Het beste van beide werelden! We hebben afgesproken dat ik regelmatig (gemiddeld één keer in de vijf weken) op locatie ben. Ik probeer dan ook zeker aan te haken op kantoor in Amersfoort bij Stichting Praktijkleren!

Meer weten of verder kennismaken? Stuur een mailtje en nodig me uit voor een digitale kop koffie via Teams.