Nieuws over onze leermiddelen VeVa

In dit artikel nemen we je mee in de belangrijkste verbeteringen van onze leermiddelen voor de VeVa-opleidingen. 

ZHKH 
De leerlijn ZHKH wordt aangepast aan het nieuwe MARCH-protocol. De aangepaste leerlijn verschijnt nog voor de zomervakantie op de website. 

Engels
Voor MAR ontwikkelen we op dit moment beroepsgerichte lessen. Deze zijn eind mei klaar en komen daarna zo snel mogelijk (in ieder geval voor de zomervakantie) op de website. 

Voor GROP zijn we ook bezig met het ontwikkelen van beroepsgerichte lessen. We hopen ook deze lessen ruim voor de zomervakantie af te hebben, zodat de docenten van alle roc's ze na de zomervakantie kunnen gebruiken. 

Evaluatie leerlijn Commandovoering
Op 5 april is er een bijeenkomst geweest in Amersfoort om de leerlijn Commandovoering uitgebreid te evalueren. Deelnemers bedankt voor jullie input! Met deze feedback streven we ernaar om snel verbeteringen door te voeren. 

En verder… 
Als introductie op de verschillende thema's GROP voegen we vanaf komend schooljaar filmpjes toe die zoveel mogelijk de lading dekken van het betreffende thema. Dit doen we om alvast voor te sorteren op het (nieuwe) onderwijsconcept BGO. 

Na de zomervakantie komen er nieuwe tegels op de website waarachter de voorbereiding van de verschillende kennisexamens staat. Op één plek vindt de student (en de instructeur) dan alle informatie die nodig is om zich goed voor te kunnen bereiden op het betreffende kennisexamen.  

Feedback
Heb je feedback voor ons over de leermiddelen en/of examens? Laat het ons weten! Dit kan via de feedbackknop op de website maar stuur ook gerust een mail naar veva@stichtingpraktijkleren.nl. We gaan graag met jouw feedback aan de slag.