Nieuwe en aanvullende modules P3, Office & Management Support Specialist

Zowel docenten als studenten hebben de modules van de werkprocessen in profiel 3 al ontdekt, maar wellicht minder bekend is het bestaan van diverse aanvullende en verdiepende modules. Deze modules zijn ontworpen om studenten niet alleen meer uitdaging te bieden, maar ook om variatie toe te voegen aan hun leertraject.

Belangrijk om te benadrukken is dat deze modules geen verplichte examenstof vormen volgens het kwalificatiedossier, maar wel uitstekend kunnen worden ingezet binnen profiel 3. Ze dienen bijvoorbeeld als extra verbreding en verdieping voor studenten en klassen die behoefte hebben aan een extra uitdaging. 

Oorspronkelijk ontwikkeld voor andere vakgebieden zijn deze modules zorgvuldig geselecteerd en geschikt bevonden om binnen profiel 3 effectief te worden ingezet.

Klik op onderstaande link voor een overzicht en bekijk alle aanvullende modules.

 

Daarnaast hebben we recent drie nieuwe modules gepubliceerd die aansluiten bij het kwalificatiedossier.

De eerste is de Taakmodule Sociaal jaarverslag 1, waar een management assistent leert bij te dragen aan het sociaal jaarverslag van een organisatie. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het herkennen van mogelijke valkuilen in zo'n verslag. Verder leert een student hoe je een sociaal jaarverslag kunt visualiseren, bijvoorbeeld in de vorm van een infographic of video. Tenslotte werkt de student zelf mee aan het sociaal jaarverslag van een fictief bedrijf.

Ook is de Beroepsmodule Corporate informatie bij Bibliotheek Molenwieck beschikbaar. Hier kan de student in een fictieve nieuwbouwwijk bij de Bibliotheek Molenwieck verschillende taken op het gebied van corporate informatie toepassen, zoals werken met diverse doelgroepen en doelen, teksten redigeren, online analytics interpreteren, en het opstellen van persberichten.

Tot slot is er de Beroepsmodule Financiën bij Kwantura Administratie, waar de student bij dit fictieve bedrijf taken uitvoert op het gebied van financiële dienstverlening. Hier leert de student onder andere een begroting te maken voor een personeelsfeest, uitjes te organiseren, een kantoorvoorraad te beheren, en personeelsgeschenken te kiezen.

Wil je meer weten of deze modules eens proberen?

Klik op onderstaande link voor een overzicht en bekijk ze allemaal!