Nieuwe startpagina Assistant Business Services

Nieuwe startpagina Assistant Business Service: eenvoudiger toegang tot producten voor Niveau 2 ABS

Er is goed nieuws voor studenten en docenten die werken met Assistant Business Services op niveau 2. Een nieuwe startpagina is ontwikkeld om de toegang tot de producten voor ABS te vereenvoudigen. We ontvingen namelijk vanuit het land signalen dat het vinden van de producten een uitdaging was.

Activeren van de startpagina
Om de nieuwe startpagina te activeren, moeten zowel docenten en studenten een paar handelingen uitvoeren. Het eerste wat gedaan moet worden, is inloggen op de site en boven aan bij je naam klikken op "Voorkeuren". Vervolgens kun je onder "Dossierpagina" Assistant Business Services aanvinken. Hierna kun je links in hetzelfde menu de startpagina voor Assistant Business Services kiezen. Zorg ervoor dat de wijzigingen opgeslagen worden om de startpagina actief te maken.

Wij adviseren om deze handelingen met de studenten door te nemen, zodat zij standaard op de startpagina van ABS terecht komen.

Contact met de helpdesk bij vragen
Als er vragen zijn over de nieuwe startpagina voor Assistant Business Services, aarzel dan niet om contact op te nemen met de helpdesk. Zij staan klaar om eventuele problemen op te lossen en je te helpen bij het activeren van de startpagina.

Tot slot
Met deze nieuwe startpagina hopen wij de toegang tot de producten voor Assistant Business Services verberterd te hebben.