Training CGI

Trainingen 

Met de komst van KD2019 is de VeVa-opleiding in veel opzichten veranderd. Er is gekozen voor een thematische indeling, veel leermiddelen en examens zijn aangepast en er is een nieuwe vorm van examineren geïntroduceerd in de opleiding; een examenportfolio met een criteriumgericht interview (CGI). 

We hebben daarvoor onze training CGI: Een praktische training om je voor te bereiden op het nieuwe examen: examenportfolio met criteriumgericht interview voor de kerntaak ‘Traint met zijn/haar team’ 

We brengen graag de assessortraining nogmaals onder de aandacht.  

Met de komst van KD2019 zijn er veel zaken veranderd in de inhoud van de examens en de wijze van examineren binnen het opleidingsgebied VeVa. Er zijn veranderingen aangebracht in de vorm en de inhoud van de kennisexamens, de praktijkexamens en is er een portfolio-examen toegevoegd.  

Om die reden adviseren we beoordelaars, die al eerder hebben deelgenomen aan een training, zich nu weer in te schrijven. Zodat alle beoordelaars zowel uit de roc’s (schoolassessoren) als uit de Defensieorganisatie (praktijkbeoordelaars) goed voorbereid zijn op deze examens. 

Zie de link voor een uitgebreide beschrijving van de training en de mogelijkheid om in te schrijven voor de training. We plannen dan graag een sessie bij ons of op locatie.