Uitnodiging: Netwerkbijeenkomst Evenementenorganisatie op 3 november a.s.

Voor alle docenten, onderwijsontwikkelaars en opleidingsmanagers van de opleiding Evenementenorganisatie organiseren we samen met de collega’s van ROC Mondriaan de volgende netwerkbijeenkomst. Met als doel: elkaar inspireren en onderling informatie uitwisselen over het nieuwe kwalificatiedossier. We ontmoeten elkaar op donderdag 3 november van 12.30 – 16.00 uur bij de ROC Mondriaan, in Den Haag.   

Wat gaan we doen?    
We starten om 12.30 uur met een lunch. Daarna geeft Sonja Schaefer (eventmanager XR Events en duurzaamheidsadviseur voor evenementen) een presentatie over het verduurzamen van evenementen. Vervolgens gaan we in gesprek over stageplaatsen en pvb-opdrachten.

Op basis van ingebrachte casussen bespreken we of een stageplaats en/of de proeve voldoet aan het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar. Hopelijk komen we tot mooie voorbeelden van wanneer iets te licht of juist te zwaar is.

Wil je een (anonieme) casus inbrengen? Ik hoor het graag! 

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst bij ROC Mondriaan kan tot 14 oktober 2022 via de volgende link: Aanmelden Netwerkbijeenkomst

Alle informatie op een rij:

  • Datum: donderdag 3 november 
  • Tijd: 12.30 - 16.00 uur
  • Locatie: ROC Mondriaan, Den Haag

 Zien we jou ook? 

Team Evenementenorganisatie