Nog op zoek naar een leuke én leerzame activiteit voor de introductieperiode?

Nog op zoek naar een leuke én leerzame activiteit voor de introductieperiode? 

Speel de Outdoorgame of één van onze andere games! Met de Outdoorgame leert de student in de stad en van de stad. Ze werken in teams aan de leukste opdrachten over thema's als de klantreis, retaillandschap, assortiment en duurzaamheid.  

Je speelt het spel in teams van vier studenten. De studenten gaan in groepjes naar locaties in de stad om samen de opdrachten te maken. Pas wanneer de student in de buurt van een locatie komt, kan de opdracht worden geopend. Zo wordt leren een belevenis. De game wordt dus in de stad gespeeld. Het team met de meeste creativiteit én kennis gaat er met de 'overwinning' vandoor. 

Benieuwd hoe docenten en studenten het spel ervaren? Lees dan de ervaringen van 10 eerste jaars klassen van roc Midden Nederland of van een brede eerste jaars groep van roc Friese Poort Emmeloord. Meer informatie over de Outdoorgame vind je hier

Ben je enthousiast geworden?

Samen met Floris van Bommel hebben we voor het nieuwe Commercie dossier de Game of Commerce ontwikkeld. Hierin neemt Floris van Bommel de studenten mee in de wereld van schoenen. Van ontwerp, productie en marketing tot verkoop en de klantreis van een sneaker. Dit spel speel je op school, dus niet op locatie.

Toch liever op pad? Dan kan je ook Game of the Shoe Industry (GotSI) spelen. Balencia schoenen wil het meest talentvolle team selecteren dat Balencia Shoes kan introduceren op de Nederlandse markt. De keuze voor het type schoen, de materialen en het marktsegment staan nog open. Welk team is het meest creatief, talentvol en commercieel en gaat er vandoor met de 'Balencia most talented team-award'?

Wil je één van de games spelen met je klas? Neem dan contact met ons op.